Det aller første…

Jeg tenker ganske mye…på godt og vondt.
I min prosess i å bli et mer bevisst, og (til og med) åndelig menneske, så har det vokst fram en dyp fascinasjon for mennesker. Hvorfor gjør vi mennesker alt vi gjør? Hvordan ble det slik og hva kan vi bli? I min endevending av mitt eget indre landskap så har jeg lært andre å kjenne.

I meg bor det en systematiker. Den bruker ikke alltid bare tanker, men også følelser. Systematikeren meg liker å sette ting i system. Før puslespillet går opp er det kaos, men når det går opp så kjenner jeg et klikk og alt blir klart. Da kommer det alltid en tekst. Denne bloggen er verktøyet for å fange tekstene og gjøre de tilgjengelige. For det gjelder aldri bare meg, det gjelder oss.

La meg understreke at alt som publiseres her er min sannhet, ikke din. Men kanskje du kan la deg inspirere?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s