Definisjonen av suksess

Hvordan måler vi mennesker hverandre? Hva skal til for at en kan betegnes som suksessrik? Det handler ofte om rikdom og overfladisk anseelse. Det er ikke en garanti for at de er hverken lykkelige eller gode mennesker. Kanskje ofte det omvendte. Til tross for dette så jakter de fleste på suksess i ensom majestet og for egen vinning. Lykkes de så nikker vi anerkjennende nesten uansett hva slags menneske de skulle vise seg å være. Er ikke det litt sykt?

Jeg kunne ønske at kriteriene for suksess var basert på hvor mange hjerter du har berørt. At du med hånden på hjertet kan si at du er et godt menneske for denne vakre planeten og for menneskene og dyra som bor på den. At du er lykkelig i ditt eget skinn og har det godt med deg selv. Det er suksess som er verdt å streve etter. Men den kan ikke kjøpes for penger og det er kanskje bra.

Happiness

En kommentar om “Definisjonen av suksess

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s