Kompass

Jeg klarer ikke alltid etterleve det, men jeg liker å tenke at det å lytte godt til hjertet gjøres best ved hyppige små korreksjoner. Det er ikke av eller på, start eller stopp.

«Nå skal jeg begynne med å…», eller enda verre, «Nå skal jeg slutte med å…», handler om noe annet og alt for ofte skammen over å være en selv.

Hver gang du rister på hodet av deg selv så skammer du deg litt mer. Jeg sier ikke at man ikke skal korrigere sin egen atferd. Det å oppdage at man ikke er på kurs med hjertet er et anerkjennende nikk til seg selv.

Eller…

Det er en mulighet for et anerkjennende nikk framfor et skammelig rist. Det kommer an på om du på ditt eget livs reise er på leting etter feil eller på leting etter muligheter.

Hvis du er en som øyner mulighetene, takk deg selv og pris deg lykkelig. Det gjør livet ditt så mye enklere.

Hvis du er en som med lykt og lupe leter etter feil. Vær snill med deg selv. Det er ikke noe å skamme seg over. Du prøver bare å tviholde på det du kjenner best, helt fra begynnelsen.

Alle trenger å bli elsket.

Aller helst av en selv.

4 kommentarer om “Kompass

 1. Hei!

  Jeg publiserer det gjerne 🙂

  Sender deg link når publisert (og om jeg har noe spørsmål), og da kan du se over og godkjenne/evnt om du vil endre noe på layouten 🙂 Hva du vil. Jeg lager en profil på deg og da må jeg bruke ditt fulle navn: Thomas Malme. men du får link til Dypdykk, der ditt fine innlegg med så godt tema, er publisert først.

  Om du har noen spørsmål, bare spør 🙂

  Vennlig hilsen Elisabeth Hoen redaktør Debatt1.no tlf: 41783283

  Liker

  1. Hei Elisabeth.
   Beklager sein tilbakemelding. Takk for at du vil publisere. Det setter jeg pris på. Det er ikke så lett årekke ut bare gjennom sin egen FB side 🙂

   Liker

 2. Tilbaketråkk: Kompasset | Debatt1
 3. Hei!

  Jeg har publisert ditt innlegg, men venter med å legge det på forsiden til du har fått sett på det. Har endret kompass til kompasset og har annet bilde. Kompasset | Debatt1 https://debatt1.no/kompasset/

  Det er viktig for meg at du blir fornøyd, så om du vil ha endringer, bare si fra – jeg fikser! 🙂

  Tusen takk for muligheten til å publisere. Flott innlegg med viktig tema.

  Venter på å høre fra deg.

  Vennlig hilsen

  Elisabeth Hoen

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s