Mennesker

På denne siden finner du linket opp alle innlegg som omhandler oss mennesker…og meg


Barn

Hvis du gjør det du alltid har gjort vil du få det du alltid har fått. Du vil gå opp de samme stiene. Du vil stange i de samme veggene der det allerede finnes søkk etter gamle møter med ditt hode.


Meningen med livet

«Vi har alt, men det er også alt vi har»   Ole Paus


Når?

Det handler ikke om de andre. Det handler om deg.

Hvis du ikke er verdt det nå, når er du verdt det da?


Stolt eller skamfull?

Skam er noe vi føler overfor andre. Stolthet er noe vi føler for oss selv. Så for hver enkelt å ta ansvar for sin egen eksistens så blir det en meget enklere reise hvis den bæres med stolt hevet hode og ikke duknakket skam.


Orden og kaos

En livsviktig kobling som ikke lenger er en del av vår bevissthet med mindre vi leter etter den. En kobling som ville medført behov for å ta vare på naturen med samme ubetingede pliktoppfyllelse som vi tar vare på våre nærmeste.


Stjernestøv

En reise på 5 milliarder lysår gjort unna på et øyeblikk. Jeg børster litt stjernestøv av skulderen. Dette støvet vi alle er laget av, grunnstoffene som kun skapes ved en stjernes død.


Masken

«Det som ikke kan elskes. Ikke av meg, ikke av andre

For andres gunst gir jeg opp min egen kjærlighet»


Game on!

Her er et tankekors. Dataspill er den eneste formen for lek vi voksne setter begrensning på for barna våre. Vi bestemmer ikke at de bare får hoppe trampoline i 1 time. Vi sier ikke at 5 timer løkkefotball i uka får holde. Vi tenker ikke at det kan bli for mye legobygging.


Et kupp eller en skatt?

Sønnen min stod lenge og kikket på ting jeg betraktet som søppel. Jeg sa «kom så går vi». «Nei pappa, jeg vil se mer». Jeg kan lære så mye av han. Jeg er bundet til oppfattelsen av hva som er verdt noe. Han er fri.


Det aller første…

La meg understreke at alt som publiseres her er min sannhet, ikke din. Men kanskje du kan la deg inspirere?