En kjærlighetshistorie

JEG SÅ DEG IKKE

Jeg romsterte i angstens tyngende mørke, så blindet av min egen frykt at jeg hadde aldri kunnet se deg. I en tomhet så stor at du aldri kunne fått plass. Selv når jeg var midt i deg så kunne jeg ikke se deg.

JEG SÅ DEG

Jeg måtte videre. Jeg måtte finne igjen meningen. Mitt livs lengste reise. Da stummende mørke gradvis gled over i skumring, fikk jeg øye på deg. Nå kunne jeg se deg. Noen ganger var du vakker der du stod i solen ikledd alle dine farger, levende og leken. Noen ganger var du trist og grå, døende og kald.

Slik var vårt forhold lenge. Som to kjente. Noen ganger nikket jeg hallo da vi passerte hverandre. Noen ganger studerte jeg deg i smug. Noen ganger glemte jeg deg helt.

JEG FORSTOD DEG

Skumring hadde blitt til dag og jeg så deg oftere. Vi ble bedre kjent. Jeg innså at når jeg hadde trodd du var død så var du like levende som når jeg trodde du var levende. Jeg forstod hvordan du fungerte. Jeg skjønte hva du trengte og hva du ga. Det var tryggere. Det fikk meg til å føle meg vel.

JEG ELSKER DEG

Jeg stoppet opp. Det var ikke tilstrekkelig å forstå. Jeg enset noe så mye dypere enn forståelse. Jeg fikk ikke tak i det, ikke før du strakte deg ut og åpenbarte deg for meg. Da skjønte jeg det. Da skjønte jeg at…jeg er deg…og du er meg, at jeg aldri kunne leve uten deg. Kunne ikke eksistert. Vi er ett. Da fikk du mitt hjerte og det vil du ha for alltid. Jeg elsker deg. Jeg har elsket før. Alltid med betingelser. Vår kjærlighet er fullstendig betingelsesløs. Jeg krever ingenting av deg og du krever ingenting av meg. Jeg kan oppsøke deg når jeg vil og du tar meg alltid imot. Du har alltid tid. Tid til en dans til.

Jeg elsker deg for den du er i all din sannhet. Du er aldri falsk. Du viser deg fram akkurat slik du er, selv når ingen ser på. Kunne ønske jeg klarte det samme. Jeg beundrer deg så høyt.

Når vi er sammen og jeg er tilstede, så kjenner jeg så inderlig denne kjærligheten. Jeg liker best å være med deg om natten, når det er helt mørkt. Når jeg ikke trenger å se deg, men bare kan føle deg. Du fyller meg opp og det er overveldende. Tårene triller nedover kinnene mine og jeg får ikke nok.

Jeg vet du har andre. Du har mange. Alle verdens mennesker har et forhold til deg. Jeg er ikke sjalu. Jeg kunne ønske alle hadde et forhold til deg slik vi to har. Jeg unner dem det.

Selv det mest fullendte forhold har en skyggeside, så har også vårt. Ingen med rett sinn ville skadet sin elskede. Jeg skader deg hver dag.  Hver   eneste   dag!  Jeg klarer ikke komme utenom. Det sårer meg. Hjertet mitt blør. Og du klager ikke en gang. Jeg vil så gjerne være der for deg. Beskytte deg med mitt liv. Jeg skal gjøre mitt aller beste min kjære.

 

1183157

En kommentar om “En kjærlighetshistorie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s